Hirdetés

Balhéval startolhat a Mega fájlmegosztó



|

Kim Dotcom olyan sajtótájékoztatót ígér a szolgáltatás indulására, amilyet még nem láttunk.

Hirdetés

Kim Dotcom ismét a korábban bevált trükkjéhez nyúl: annak érdekében, hogy népszerűsítse a Mega néven induló felhő-alapú tárhelyszolgáltatását, az egykori Megaupload alapítója azt ígérte, olyan sajtótájékoztatót tart majd, amilyen még nem láttunk.

Az esemény Dotcom "palotájában" lesz megtartva, így akár extravagáns műsorra is számíthatunk. Állítólag a birtokon 30 millió dollárnyi különlegesség látható, köztük oldtimer autók, egyedi fegyverek és felfújható tankok. Dotcom egyébként azt mondta, a lehető legtöbb nyelven akarja elérhetővé tenni a Megát, ezért már most fordítók után kutatnak.

Bár a Mega.co.nz minden bizonnyal érzékeny ponton érinti majd az amerikaiakat, Dotcom ügyvédjei azt mondják, hogy a cég jogosult fejleszteni és végezni a munkáját, ahogyan minden más ártatlan új-zélandi is. Amerika mindenesetre nem adja fel: noha Új-Zéland Dotcom pártján áll, márciusban lesz a kiadatási meghallgatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.