Hirdetés

Ballmer a Linux-veszélyről



|

Hirdetés

„A mi üzletünkben az új fogalmak mindig lelkesedést váltanak ki. Az úgynevezett ingyenes szoftverek jelentik a legújabb divatot. Felvesszük a kesztyűt, és tisztességes versenyben, felelősségteljes módon, amely a felhasználót helyezi előtérbe, győzni is fogunk. Meg fogjuk mutatni, hogy a mi megközelítésünk jobb értéket, jobb biztonságot és jobb lehetőséget kínál… Ha pedig frissítésre vagy javításra van szükség, a Linux fejlesztői közösség, bármilyen jó szándékú is, egyszerűen képtelen úgy fejleszteni a Linuxot, ahogyan mi tudjuk és tesszük a Microsoftnál”, írja Ballmer, akit a múlt héten annyira megrázott a müncheni városvezetés döntése - hogy személyes közbenjárása ellenére a Windows helyett a Linux telepítésére voksoltak -, hogy svájci síszabadságát félbeszakítva Münchenbe repült, hogy tárgyaljon a polgármesterrel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.