Hirdetés

Ballmer szerint őrült dolog volt, hogy a Microsoft megmentette az Apple-t



|

Érdekes dolgokat mondott egy interjúban az egykori Microsoft-vezér.

Hirdetés

Nem sokan tudnak róla, de az Apple 1997-ben, Steve Jobs visszatérése után valójában a csőd szélén állt. Mi történt ekkor? A Microsoft 150 millió dollárt fektetett a nagy ellenségébe. 

Hirdetés

A redmondi cég korábbi ügyvezetője, Steve Ballmer nemrég azt mondta egy interjúban, hogy ez volt a legőrültebb dolog, amit a Microsoft a története során valaha csinált. 

Ballmer a távozása óta egyébként a legtöbb idejét a kosárlabda-meccseken és a bíróságon tölti, a tech ötletekkel már nem foglalkozik. 

Annyit azért elárult a Bloombergnek, hogy az Amazonnál szerinte nem jó dolgozni. Az Apple-lel kapcsolatban hozzátett még annyit a sztorihoz, hogy szerinte jó munkát végzett az almás vállalat. 

Ez a vallomás egyébként hatalmas dolognak számít Ballmertől, hiszen az eredeti iPhone-on nem győzött nevetni, és biztosra vette, hogy a Zune az egész világot meghódítja.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.