Hirdetés

Bankkártya méretű digitális kamera



|

James Bond cuccai lassan kezdenek elavulni. Teljesen természetes, hogy van már órába épített MP3-lajátszó, hogy palm eszközünkhöz tudunk mobilkommunikációt biztosító kiegészítőt csatolni.

Hirdetés

A SMaL Camera Technologies a las vegasi, Consumer Electronics Show 2001-en bemutatta bankártya méretű Ultra-Pocket elnevezésű digitális fényképezőgépét. A 6mm “vastagságú” gép 640 x 480 pixeles felvételeket készít (egyszerre kb 40-et), melyet a 8MB kapacitású MultiMediaCard-ra ment el. A fényképezőgép fix fókuszú. Tárgytávolsága 91 cm. A használt zársebesség 1/1000-ed mp és 1/10-ed mp közötti. Energiaellátását egy Lítium-ion akkumulátor szolgáltatja. Az Ultra-Pocket méretei: 85,6 x 54 x 6 mm, súlya pehelykönnyű, 63,3 gramm.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.