Hirdetés

Barton megjelenési idők



|

Hirdetés

A processzor 0.13 mikronos gyártástechnológiával készül, de a fő újítása, hogy 512 KByte másodszintű gyorsítótárat építenek bele az eddigi 256 helyett, akárcsak a Pentium 4 Northwood processzorok esetében. Továbbá a mérnökök jelentős módosításokat eszközöltek az architektúrában is, ez a másik oka a jelentős teljesítménynövekedésnek. Viszont minden eddigi találgatással ellentétben a processzor NEM használ SOI (Silicon On Insulator) gyártási technológiát, mint ahogy a Hammer CPU-k.

A megjelenési idő február hetedike, innentől számított 1-3 héten belül érkeznek meg az első szállítmányok a boltokba világszerte. Az új központi egységeket 2500+, 2700+, valamint 3000+ jelölésekkel hozzák forgalomba.

Továbbá ezzel az újdonsággal együtt fog megjelenni a sokak által régóta várt Thoroughbred alapú Athlon MP 2600+, amit többprocesszoros felhasználásra készítenek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.