Hirdetés

Befoltozták az iTunes zeneboltot



|

Hirdetés

A szoftver három szerzője közül ismerős lehet Jon Lech Johansen neve, aki a DVD-k CSS másolásvédelmének feltörése miatt lett világhírű 2002-ben. Segítségével az iTunes zeneboltból lehetett számokat vásárolni, azzal a különbséggel, hogy a letöltött dalok DRM (azaz digitális jogvédő rendszer) nélkül érkeztek meg a gépünkre -- azaz korlátozás nélkül lehetett őket másolgatni és CD-re kiírni. A szerzők nyilatkozata szerint ők csak azért készítették el programjukat, hogy Linux alól is tudjanak zenét vásárolni.





Az Apple közleménye szerint teljesen befoltozták a biztonsági rést, ennek folyományaként a zeneboltot a felhasználók a csak a legújabb 4.7-es iTunes szoftverrel tudják meglátogatni, a korábbi verziókat használóknak frissíteniük kell.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.