Hirdetés

Behálózták a New York maratont



|

Hirdetés

Az idei internetes közvetítésnek az volt az érdekessége, hogy a versenyt szervező New York Road Runners Club informatikai szakértői a futókat olyan mobil eszközökkel szerelték fel, amelyek lehetővé tették a követésüket az interneten keresztül. A webes drukkerek a nyomkövető rendszernek köszönhetően valós időben figyelhették meg kiválasztott kedvencük mozgását a pályán. Mi több lehetőség nyílott e személyes nyomkövető ablak létrehozására is minden egyes versenyző esetében. Ehhez csak a futó nevét és rajtszámát kellett bebillentyűzni. A külön ablakban a versenyző mozgása ezután nyomonkövethetővé vált, s amint elért a következő érzékelőhöz a rendszer automatikusan frissítette az ablak tartalmát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.