Hirdetés

Beindult a PC World új szolgáltatása: TradeWorld



|

Az online és offline is elérhetõ kiadványunkkal célunk egy olyan termékajánló létrehozása volt, amely áttekinthetõ formában jeleníti meg a hazai informatikában elérhetõ termékeket, s ezáltal megkönnyíti a vásárlóknak a választást.

Hirdetés

Kitűzött céljaink:


  • A végfelhasználók elkalauzolása a hozzájuk legközelebb eső viszonteladókhoz és a számukra leginkább megfelelő termékekhez

  • A disztribúciók viszonteladóinak megbízható médiaforrást biztosítani, amelynek segítségével tájékoztathatják vásárlóikat újdonságaikról

  • A médiakampányokra elkülönített büdzsével NEM rendelkező forgalmazók bejuttatása a piacra


Nem burkolt céljaink közé tartozik a hazánkban széles körben szerteágazó "szürke kereskedelem" háttérbe szorítása. Ennek érdekében csak igazolható, hivatalos beszerzési forrásokból származó termékeket szerepeltetünk a kiadványban.


Milyen előnnyel jár a TradeWorld szolgáltatás az importőröknek és a kereskedőknek?

  • Segítségével tájékoztathatják üzleti partnereiket, valamint a végfelhasználókat kínálatukról

  • Lehetőséget nyújt a termékek részletes bemutatására, online megjelenésben, illetve nyomtatott formában egyaránt

  • Az internetes honlap (www.pcworld.hu/tradeworld) megjelenésének révén növeli a partnercégek weboldalának forgalmát


  • A kiadvány tehát a piac összes szereplőjének hasznos eszköze lehet, hiszen általa mind a magyarországi disztritútorok és kereskedők, mind pedig a felhasználók fontos információkra tehetnek szert.

    Ha Ön is bele kíván kerülni a termékkatalógusba, vagy kérdése van, forduljon bizalommal hozzánk:

    E-mail: sales@idg.hu

    Telefon: (+36 1) 577-4316


    « vissza a TradeWorld oldalára

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.