Hirdetés

Bekerül az utolsó szeg a Zümm koporsójába



|

A Google hamarosan lekapcsolja a megbukott szolgáltatás szervereit.

Hirdetés

Az Engadget szombati beszámolója alapján a 2010. februári bemutatása után 2011 októberében el is kaszált Google Zümm (Buzz) már tényleg az utolsókat rúgja, hivatalosan július 17-én szűnik meg teljes mértékben a Facebook-riválisnak szánt webes alkalmazás. A szerverek kikapcsolása előtt a keresőcég most leveleket küldött a meglévő felhasználóknak, miszerint a fenti napon az összes Zümmben lévő tartalmuk archiválásra kerül a Google Drive tárhelyükben.


A migráció során két opcionálisan törölhető állomány kerül majd a webes háttértárra: a kizárólag a felhasználó által elérhetőbe a Zümmben privátként tárolt tartalmak lesznek archiválva, míg a publikus fájl a nagyvilággal megosztott bejegyzéseket fogja tartalmazni – ez azok számára is megtekinthető lesz, akik például keresőmotorból találnak rá a megboldogult Buzz-profilokra. Az állományok nem számítanak majd bele a Drive tárhelylimitjébe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.