Hirdetés

Bemutatkozik a Windows Media Player 9



|

Hirdetés

A fejlesztők gyorsabb lejátszást ígérnek streaming állományok esetén, jobb hangminőséget veszteséges tömörítésű zeneállományok (mp3, wma) lejátszásánál, támogatott a többcsatornás hang, és még sok újdonság XP rendszer alatt.
Fejlesztői szerint a WMP9 minden képességének kihasználásához Windows XP szükséges, ott élheti ki magát igazán. Lehetőségünk lesz CD írására a lejátszón belülről, sőt WMA állományokból is tud egyből audió CD-t varázsolni. Lejátszási listák esetén képes a Crossfade effektusra, vagyis nem élesen különülnek el a számok, hanem egyik átkúszik a másikba. Új funkció az automatikus hangerő-szabályozás, mely megakadályozhatja a hirtelen felerősödő effektusok okozta kellemetlen hatást. Egyes szakértők szerint az új verziós lejátszó megint aktívan lekérdez adatokat gépünkről, mely nem egy igazán kellemes tulajdonság. Még IP címünket is rögzíti. Ennél nagyobb baj, hogy jómagam telepítettem az új lejátszót, aztán Norton Ghost segítségével írhattam vissza archívumból az egész rendszert, ugyanis az új lejátszó a DivX állományokkal igencsak leszerepelt. Legtöbb esetben képtelen beletekerni az állományokba, időnként pedig fagy. Persze ez még csak beta verzió, de akkor is kellemetlen jelenség. Egyes játékok is kifagytak tőle, melyek Introja DivX codec segítségével készült.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.