Hirdetés

Bemutatták a SuSE 2.6 magra épült verzióját



|

Hirdetés

1 és Professional 9.1 Linux operációs rendszerét, melyek már az új 2.6-os Linux magra épülnek.

A nürnbergi székhelyű SuSE közölte, hogy a két asztali operációs rendszert nyáron követi a vállalati verzió. Az új 2.6-os magnak köszönhetően javult a memóriakezelés könnyebbé vált a felhasználás mind 32 bites, mind 64 bites processzorokon. Mindkét verzió magában foglalja a legújabb Linux asztali felületeket - a GNOME 2.4-et és a KDE 3.2-t - tehát a felhasználó megválaszthatja saját felületét. Új elem a SuSE Linux 9.1 személyi kiadásában a LiveCD, amely installálás nélkül is betölti a gépet, hogy a felhasználó kipróbálhassa a teljes verziót, mielőtt telepítené. A második CD végzi el a normál telepítést. A professzionális kiadás pedig fut 32 bites PC processzoron és az AMD Athlon 64 és az Intel Extended Memory 64 processzorain is. Mindkét asztali verzió alkalmazások széles skáláját kínálja, így internet böngészőt, e-mail, képkezelő, grafikus, audio és video alkalmazásokat, valamint a teljes OpenOffgice.org 1.1 irodai alkalmazáskészletet.

A személyi kiadás ára 29.95 dollár, míg a professzionális verzió, amely 5 CD-n és 2 kétoldalú DVD-n található, 89.95 dollárba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.