Hirdetés

Bemutatták az EIZO új kijelzőjét



|

Hirdetés

Amellett, hogy a FlexScan L362T magas képminőséget biztosít, rendkívül hosszú élettartamú érintőképernyője révén kiválóan alkalmas pavilonokba, recepciókra, gyárakba és eladáshelyi reklámozásra is. TÜV/GM minősítéssel rendelkezik, ezért egészségügyi intézményekben is használható, beleértve ebbe a műtőket is.

A FlexScan L362T IPS panelje szuperszéles, 170o-os vízszintes és függőleges látószöget biztosít, az ajánlott felbontás 1024x768, a fényerőszint 180 cd/m2 , a kontrasztarány pedig 400:1. Az IPS panel minimalizálja a színeltolódást, ezáltal lehetővé téve azt, hogy kettő, vagy több ember is kényelmesen nézhesse egyszerre a képernyőt.

A monitorba épített érintőképernyő több mint 225 millió érintés élettartamú, optikai tisztasága 84%-os. A panelbe beépítettek egy antibakteriális védőt, ami azt különösen ellenállóvá teszi különböző szennyeződésekkel, vízzel, zsiradékokkal, porral és statikus feltöltődéssel szemben.

A FlexScan L362T-t úgy tervezték, hogy kis helyen is elférjen, ezt biztosítják a keskeny monitorszélek, a beépített tápellátás, és az eltávolítható állvány, valamint a beépített 1 wattos sztereo hangszórók

A DVI-D bemenet és a D-sub mini 15 pin bemenet lehetővé teszi a csatlakozást digitális, illetve analóg videokártyával felszerelt rendszerekhez. Az elülső panelen lévő gomb segítségével a felhasználó gyorsan válthat a bemenetek közt, mikor két számítógép van csatlakoztatva egyszerre a monitorhoz.

A FlexScan L362T-et az „EIZO Eco Products 2002” jelzéssel jutalmazták házon belül, jelezve ezzel, hogy megfelel számos környezetbarát kritériumnak design, gyártás, csomagolás és használat vonatkozásában, beleértve az ólommentes forrasztóanyagot, krómmentes-acél tartókat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.