Hirdetés

Bemutatták az új iMac G5-t



|

Hirdetés

Az új iMac képernyője ugyanúgy az íróasztal fölé lóg, mint elődjéé, de a processzort, a merevlemezt és a DVD meghajtót a képernyő mögé rejtették, nem pedig az aljába. „Sok ember fogja feltenni a kérdést, hogy hol van a számítógép többi része” - kommentálta a megoldást Schiller. A gép több verzióban lesz elérhető. A csúcskategóriás modell 20 hüvelykes LCD képernyővel készül, melynek felbontása 1680x1050 képpont, egy 160 gigabájtos merevlemez, egy DVD író és egy 1.8 GHz-es G5 processzor jár hozzá. Ára az USA-ban 1899 dollár lesz, Európában 2059 euro (az áfa miatt).

A gépeknek két FireWire 400 portja, három USB portja, audio bemenete, optikai audio kimenete, video kimenete, modem és ethernet csatlakozója van a képernyő hátoldalán, a hangszórókat a képernyő aljába rejtették.
Két másik modellnek 17 hüvelykes képernyője, 80 gigabájtos merevlemeze, DVD-ROM/CD-RW meghajtója van. Az 1.6 GHZ-es modell ára 1299 dollár, illetve 1399 euro lesz, az 1.8 GHz-esé 1499 dollár (1629 euro).

A Wi-Fi vagy Bluetooth perifériák mellett voksoló vásárlóknak csupán a gép hátoldalán található elektromos vezetéket kell a konnektorba dugniuk, s máris szörfölhetnek a világhálón.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.