Hirdetés

BenQ-Siemens: 10 díj - 1 rendezvény



|

Hirdetés

A vállalat díjainak száma így - a Siemens mobiltelefon részlegének 2005. októberi átvétele óta - 23-ra nőtt. Ez egyértelműen mutatja, hogy a BenQ Mobile tervezői szaktudása nagy elismerésre tett szert a nemzetközi tervezői körökben. A BenQ Mobile felismerte, hogy az emocionális és innovatív tervezés elsődleges szerepet kap az ügyfelek döntéshozatalában. A modern technológia mellett a termék külső megjelenése is kulcsfontosságú a fogyasztói elektronikai termékek és a mobiltelefonok piacán. A BenQ Lifestyle & Design központjaiban egy százfős szakemberekből álló csoport tervezi meg és értékeli ki a különböző ötleteket a termékdesign, a felhasználói felület, a csomagolás és a kommunikációs design területén. Rendkívüli termékek fejlesztésével az ötletek kézzel foghatóvá válnak. A célkitűzés világos: az innovatív technológia és a lenyűgözően egyedi külső megjelenés kombinációjával élvezetes mobilszolgáltatást nyújtani az ügyfelek számára.
Csupán egy év leforgása alatt a BenQ Mobile mobiltelefonjainak több mint egyharmada nyert el valamilyen nemzetközileg elismert tervezői díjat, mint a reddot vagy az iF Design díj. A BenQ Mobile anyavállalata, a BenQ Corporation legalább ennyire sikeres. Csak a 2006-os évben 14 terméke kapta meg az iF China Design díjat, és ezzel a BenQ a legsikeresebbé vált az iF China Design díjak nyertesei között a számítógépes és a mobiltelefon kategóriában. A BenQ Corporation nemzetközi tervezői díjainak száma eléri a 151-et. Speciális anyagok használata, mint például a magnézium, alumínium, rozsdamentes acél és a gumi fontos szerepet játszik a BenQ Mobile tervezői stratégiájában. Ezek nem csupán a tartósságot és a stílusos külsőt szolgálják, hanem a tapintás élményét is nyújtják használóiknak.
A 10 darab iF China Design díj azt mutatja, hogy a vállalat sikeresen kielégíti ügyfelei igényeit Ázsiában is, mely jelenleg a világ egyik legnagyobb mértékben fejlődő piaca. Látható, hogy a BenQ Mobile tervezői szaktudása nem csak a fejlett piacokon, hanem a gyorsan fejlődőkön is elismerést nyer. A díjnyertes mobiltelefonok közt megtalálható a BenQ-Siemens S68 - melyet valódi fém burkolata tesz elegánssá -, az S81, az UMTS szolgáltatásban jeleskedő E81, valamint a Q-fi EF51, Q-fi E61 és Q-fi EF71 zenetelefonok, melyekben a felhasználóbarát zenés szórakozás a gyorsan és direkt módon elérhető zenei funkciókkal párosul. Ezeken kívül a CF110, az AX75, a gömbölyded formájú SL75, és végül de nem utolsó sorban a Bluetooth Headset HHB-180 is nyert díjat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.