Hirdetés

BenQ-Siemens Q-fi EF71



|

Hirdetés

A Q-fi termékek jellemzője a zenei funkciók egyszerű használata és a plug and play; ezáltal mindent egy készülékben kínálnak a mobilzene szerelmesei számára. A Q-fi EF71 egy tökéletesen felszerelt zenemobil rendkívül divatos formába rejtve. Szép, kecses alakjával és kiváló alumínium borításával a kagylóformájú telefon nem köt kompromisszumokat, már ami a design-t illeti. A zenei funkciókhoz való könnyű hozzáférés érdekében a fontosabb zenei gombokat alig észrevehető módon beépítették a borításba, miközben a készülék elegáns megjelenése sem szenved csorbát. A kifinomult design-t mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Q-fi EF71 elnyerte a rangos iF-díjat 2006-ban.
A Q-fi EF71 zenelejátszója minden, napjainkban használt formátumot támogat (többek között MP3, AAC és WMA). A cserélhető Micro-SD kártyák elégséges tárolóhelyet biztosítanak a zenehallgatáshoz. További szolgáltatás a 10-skálás hangszínszabályozó, amelynek segítségével személyre szabható az innovatív 3D-s hangszórókon lejátszott zene, lehetővé téve, hogy mindig kiváló minőségben élvezhessük a zenét. A készülék kinyitása után elénk tárul a Q-fi EF71 lapos, ergonomikus elrendezésű billentyűzete, valamint egy nagyméretű, pompás 2.2 inches, 262 ezer színű kijelző. A második, külső OLED kijelző tovább emeli az ezüst és fekete borítás eleganciáját.
A beépített 2.0 megapixeles, 9-szeres lineáris zoommal és videofunkcióval ellátott kamera segítségével életünk izgalmas pillanatai spontán módon rögzíthetők. A videofunkció 30 fps (frames per second) teljesítménye kiváló minőségű videofelvételt és -lejátszást biztosít. A speciális éjszakai üzemmódnak köszönhetően még gyenge fényviszonyok mellett is kiváló minőségű fotók és videók készíthetőek. A Q-fi EF71 USB kábellel a számítógéphez csatlakoztatva webkameraként is használható. Ez azonban még nem minden: a Q-fi EF71 különösen kényelmesen használható útközben, hiszen egy USB kábellel a laptophoz csatlakoztatva feltölthető.
A Q-fi EF71 megalkotásával a BenQ Mobile folytatja azon stratégiáját, melynek középpontjában a csúcstechnológiájú kijelző, az autentikus anyagok felhasználása és a díjnyertes design áll. A Q-fi EF71 a Q-fi EF51 után a második a BenQ Mobile zenei funkciókat előtérbe helyező Q-fi termékkategóriájában. A BenQ-Siemens Q-fi EF71 Micro-SD kártyával és sztereo fülhallgatóval kerül forgalomba. Ázsiában 2006 júliusától, Európában szeptembertől, a hazai üzletekben pedig várhatóan októbertől lesz kapható “Stellar Aluminium" színben. A kényelem fokozása érdekében eredeti tartozékként fülhallgatók széles választéka - Bluetooth technológiával, illetve anélkül - lesz elérhető.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.