Hirdetés

Beperelték a Transmeta-t



|

Hirdetés

A pert a Milberg Weiss jogi cég indította a befektetők nevében, amely szerint a Transmeta nem váltotta be alacsony fogyasztásra és jó teljesítményre tett igéreteit a Crusoe processzorokkal. A Milberg Weiss szerint a Crusoe CPU-k egyidőben nem képesek jó teljesítményt (az AMD és Intel mobil CPU-kkal összemérhető) és alacsony fogyasztást nyújtani, ehelyett teljesíményük drasztikusan le lett csökkentve a fogyasztás alacsonyan tartása végett. A Crusoe processzorok órajelükhöz képest meglehetősen rosszul teljesítenek, arról nem is beszélve, hogy a chipek az órajelet illetően is egyre jobban lemaradnak a konkurenciától. A társaság idén januárra igérte befektetőinek az 1 GHz-es TM5800 Crusoe-t, de még a 800 MHz-es is csak a napokban jelent meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.