Hirdetés

Bezárnak a felnőtt MSN Group-ok



|

Hirdetés

Az említett "felnőtt" (adult) és "érett" (mature) tartalmak egy külső oldalra, a WorldGroups-ra kerülnének. Október 19. után a felhasználók nem nyithatnak vagy módosíthatnak csoportokat az említett kategóriákon belül. Ezt követően november 2-tól lezárnák a részlegeket és a hónap végére törlésre, pontosabban áthelyezésre kerülnek.

Onnantól fogva pornográf tartalmú hozzászólások és képek közzététele nem lesz megengedett. A Microsoft azzal indokolta lépéseit, hogy az MSN szolgáltatás nagyon széles felhasználói körrel rendelkezik és nem engedhetik meg, hogy bizonyos tartalmak károsak legyenek egyes felhasználói rétegekre. Ugyanakkor, hogy senki ne érezze sértve magát, a nem kívánt tartalmak további üzemeltetési és tárolási jogait átengedik egy külső oldalnak, ám az MSN fennhatóságába tartozó tartalmak onnantól kezdve szexuális nyelvezettől és tartalomtól teljesen mentesek lesznek.


A WorldGroups-on két új kategória jelenik meg. Az egyik a felnőtteknek szóló Adult WorldGroups, ahol bármilyen 18 éven felülieknek szóló témáról folyhat a szó. A másik új kategória az Unfiltered WorldGroups, ahová megkötés és ellenőrzés nélkül bármit közzétehetnek a felhasználók.

Az MSN tehát követte a Yahoo tavaly júniusi példáját, amikor is számos csevegő szobát bezárt, miután kiderült, hogy azok többségét illegális tartalmak cserélésére használták, s ezzel több hirdetni kívánó cég elpártolt a szolgáltatás mellől.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.