Hirdetés

Bill Gates 45



|

Hirdetés

Ez elég ok arra, hogy ismertessük horoszkópját.Bill Gates skorpió (október 24. - november 21.), s skorpiók körül bizalmas üzleti megbeszélések egész forgataga alakul ki. De akármibe is vágnak bele, ha készpénzt kérnek kölcsön, záloghitelt vesznek fel, vagy bankkölcsön iránt folyamodnak, vagy ingatlan ügyleteket bonyolítanak, meg kell izzadniuk a sikerért. Különösen, hogy november 11-én a telihold ellentétben fog állni a skorpiók napjával, ami nem sok jót sejtet.

BG a fentiek szerint nem néz könnyű egy hónap elé. Ráadásul a csillagokból most azt lehet kiolvasni, hogy a Microsoft két darabra fog törni. Méghozzá a végkifejlet akkor jön el, amikor a Plútó és a Nyilas csillagkép ezt előidéző viszonyba kerül egymással. A kulcsfontosságú időpontok 2004. február 23., április 24. és december 12. Illetve 2005. augusztus 6., és szeptember 27. De ez nem jelenti Bill Gates üzleti sikereinek a végét, mert aszcendense a Rák, és ez arra mutat, hogy 2002. késő tavaszán vagy nyarán újabb trükkökkel áll elő, amelyekkel kiváltja a Wall Street csodálatát.

A Microsoft főnöke a legjobb konstellációban született ahhoz, hogy egész élete során sikeres legyen. A Jupiter növekedése a jószerencsét jelzi, a Plutó a nyers erőt és a megújulási képességet adja neki. Így aztán jöhetnek kedvezőtlenebb időszakok, de BG mindig felül marad.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.