Hirdetés

Bill Gates szerint a Blu-Ray vásárlóellenes



|

Hirdetés

Gates úgy nyilatkozott, hogy szerinte a Blu-Ray nem igazán számítógépes felhasználásra készült. Hozzátette: úgy gondolja, hogy ezek lesznek az utolsó fizikai adattároló formátumok. Ezt követően minden szerverekről letölthető, vagy megtekinthető lesz. Csak a DRM, azaz a különféle médiák használatának jogait magában foglaló platform számít majd, amit a HD-DVD teljes mértékben támogat.

A másik gond viszont az, hogy egyre inkább különválnak azok a szempontok, amelyek miatt az egyik, vagy a másik formátum tűnik előnyösebb választásnak. Ha pedig nem tudják a tulajdonságokat egyesíteni, az nekünk, vásárlóknak sem ad bizakodásra okot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.