Hirdetés

Billentyűzet, egér és ujjlenyomat olvasó a Microsofttól



|

Hirdetés


Mindegyik termék a fogyasztói szegmensnek készül, és kényelmi szempontokat szolgál. A cég továbbra is az erős, nehezen kikövetkeztethető jelszavak használatát javasolja az érzékeny adatok, például pénzügyi adatok védelmére, vagy a vállalati hálózatba való belépéshez.




Az évi rendes billentyűzet és egér frissítés jegyében a Microsoft bemutatott egy ívelt formájú billentyűzetet, melyen a billentyűk 6 fokos szögben vannak elhelyezve, ami a korábbinál természetesebb kéztartást tesz lehetővé, de nem változtat a hagyományos billentyűzetek billentyű elrendezésén. Az ergonómiai szempontok szerint tervezett billentyűzet a Wireless Optical Desktop Comfort Edition család része, amelyhez egér is tartozik.



A mobil felhasználóknak szánja a Microsoft az új Wireless Notebook Optical Mouse-t. Ez az első egér, melyet notesz PC felhasználóknak terveztek, és amely egy apró vevő készüléket tartalmaz, amely az USB porthoz csatlakozik, és az akkumulátor élettartamát kíméli.

A hardver kínálat frissített Bluetooth termékeket is tartalmaz. Az Optical Desktop Elite és az IntelliMouse Explorer lehetővé teszi a vízszintes görgetést, nagyobb akku élettartamot biztosít, és egyéb feljavításokat tartalmaz.

Olcsó kategóriában a Microsoft frissítette a vezetéknélküi egeret, melyet most Standard Wireless Optical Mouse-nak neveznek, és kihoztak egy új billentyűzetet a digitális média felhasználóknak, a Digital Media Pro Keyboardot. Az üzleti felhasználók számára a Microsoft Business Hardware Pack csomagot kínálja, vezetékes billentyűzettel és egérrel.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.