Hirdetés

Billentyűzet Gmail függőknek



|

Életed a Gmailen zajlik? Utálod az egeret használni? Akkor ez a kiegészítő neked való!

Hirdetés

A Google nem csak keresésnél jön jól, életem több ponton is összekapcsolódik vele. Gmailt használok, levelezőlistát a GoogleGroups segítsével hozok létre, Calendarban sorakoznak teendőim, GoogleDocsban vezetem a költségeimet, a Readerről nem is beszélve, ami nélkül képtelenség lenne azt a rengeteg blogot követni.

 

 

 

 

Azoknak, akik hasonlóan Google-freakek, órákat lógnak a Gmailen, de jobban szeretik a billentyűzetet használni az egér helyett, elkészült a GBoard. 19 billentyűje között megtalálható többek között a csillagozás, archiválás, továbbküldés, illetve a válasz is. 20 dollárért rendelhető a ThinkGeektől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.