Hirdetés

Bitcoinban fizethetünk a Zyngának



|

A közösségi játékgyár a BitPay segítségével újított.

Hirdetés

A Zynga immáron Bitcoint is elfogad a felhasználóitól, ha fizetésről van szó. A közösségi játékgyár a BitPay segítségével újított, a virtuális pénzt pedig számos webalapú játékában elfogadja. A játékosok így in-app vásárlások keretében a FarmVille 2, a CastleVille, a ChefVille, a CoasterVille, a Hidden Chronicles, a Hidden Shadows és a Cityville játékokban Bitcoinnal is fizethetnek

Hirdetés

Az egyelőre tesztjelleggel futó lehetőség sokak szerint meglehetősen vonzó lehet, ugyanis a tranzakciós díjak sokkal alacsonyabbak a Bitcoin esetében. Ez akár fel is lendítheti az egyébként hosszú ideje folyamatos csökkenéseket elszenvedő szenvedő Zynga szekerét. 

Többen úgy gondolkoznak a Bitcoinnal kapcsolatban, hogy akár a jövő fizetőeszköze is lehet: a napról napra népszerűbb digitális pénz még a Bank of America szakértői szerint is komoly borsot törhet az online fizetéseket bonyolító cégek orra alá. Az Európai Bankhatóság ugyanakkor nem javasolja az effajta valuta vásárlását, elvégre ha a tőzsdét futtató, szabályzás nélküli cég összeomlik, a pénzünk is oda. 

 

Fotó: Getty Images

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.