Hirdetés

BitLet - Torrent, kliens nélkül



|

Szeretne torrentezni, de a körülmények nem teszik lehetővé a helyi kliens használatát? A BitLet megoldja.

Hirdetés

A BitLet egyfajta proxy kiszolgáló módjára lehetővé teszi, hogy fájlokat forgalmazzunk anélkül, hogy külön klienst töltenénk le, és futtatnánk számítógépünkön. Elegendő bemásolni a torrent metafájl linkjét az oldal közepén helyet foglaló mezőbe, és a letöltés gombra kattintva már indul is a Java alkalmazás, amely segítségünkre van az állományok levadászásában. Ki kell választanunk, hova szeretnénk elhelyezni a letöltött alkalmazásokat, a többiről már gondoskodik a BitLet.

 

bitlet.jpg

 

Bár a BitLet még nincs végleges állapotban, már mostani formájában is meglehetősen gyorsan és megbízhatóan működik. Webmesterek számára metalink-lehetőséget is kínálnak a fejlesztők, így oldalunkra torrent formátumban feltöltött fájljainkhoz rögtön készíthetünk olyan hivatkozásokat, amellyel azok rögtön le is tölthetők kliensprogram nélkül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.