Hirdetés

Biztonsági ellenőrzés az Office 10-ben



|

Hirdetés

A második bétatesztnél járó Office 10-ben például hangfelismerő rendszer, új biztonsági eszközök és replikációs technikák javítják a használhatóságot.Az új Office piaci megjelenését jövő kora nyárra lehet várni, amelynek az egyik legjelentősebb újítása a hálózati alkalmazásokkal való integráció lesz. A rendszer lehetővé teszi, hogy az interneten keresztül számos különböző eszközt érjen el a felhasználó. Megpróbálják kombinálni az Office 10-et az Exchange 2000-el és a Tahoe dokumentum szerverrel, s természetesen megmarad egy sor jól ismert applikáció is: Word. Excel, Outlook, Access és a PowerPoint. A fejlesztők tanultak a szerelmeslevél-vírusok leckéjéből, s az Outlook új biztonsági rendszere lehetővé teszi az ilyen küldemények blokkolását, illetve a felhasználó cég szakemberei által - a szabadon programozhatóság miatt - más nem kívánt tartalmak kiszűrését is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.