Hirdetés

Biztonsági rést vegyenek!



|

Biztonsági rések kihasználásáról szóló információkat árul egy internetes bolt.

Hirdetés

A WSLabi szerint a biztonsági kutatók által végzett munkához kapcsolódó üzleti modell hibásnak bizonyult, ezért új megoldást kellett kitalálni. Herman Zampariolo, a cég vezetője úgy véli, hogy a sebezhetőségeknek csak kis része kerül napvilágra, ugyanis a szakemberek sokszor nem kapnak fizetséget a biztonsági rések felderítéséért. Mindez oda vezet, hogy a sérülékenységekkel kapcsolatos információk, valamint a kihasználásukhoz szükséges kódok sokszor magáncéllal, "fű alatt" kerülnek értékesítésre, és gyakran azonnal a bűnözők kezébe jutnak. Ugyan egyes biztonsági cégek eddig is támogatták az ilyen jellegű kutatásokat - például a 3Com Tipping Point és a VeriSign iDefense Labs is -, de a sérülékenységeket nem dobták piacra.

 

Tovább a teljes cikkre>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.