Hirdetés

Biztonságos NET bankok



|

Hirdetés

Az internetes banki szolgáltatások használatának legfőbb előnye, hogy nem kell hosszú ideig várakozni, amíg sorra kerülünk. Az egyes tranzakciók díjtételei minden esetben alacsonyabbak a fiókban kezdeményezetteknél. A bankon belüli átutalások, lekötések, egyéb megbízások azonnal feldolgozásra és végrehajtásra kerülnek. Az internetes bankok között található a NetLock tanúsítványt alkalmazó CIB Bank is, amely 2002-ben elnyerte az Év Internetes Bankja címet.




Ez a kényelmes és praktikus szolgáltatás elnyerte az ügyfelek bizalmát, ugyanakkor abban mindenki egyetért, hogy szívesebben választja azokat a bankokat, amelyek SSL (Secure Socket Layer) tanúsítvánnyal védik a honlapjukat használó ügyfeleik adatait. Ez a tanúsítvány a webes felületen mûködtetett elektronikus adattovábbítás biztonságossá tételére alkalmazott hitelességi bizonyítvány, amely megakadályozza, hogy pl. egy internetbankban tranzakciót végzõ ügyfél bármilyen adata, illetéktelenül megszerezhető legyen.



SSL-lel gyakorlatilag minden böngésző és webkiszolgaló együttműködik. Az SSL által hitelesített és titkosított kommunikáció a felhasználók szemében „átlátszó”: legtöbbször csak annyi látszik belőle, hogy a webcímben a https elõtag áll a http helyett, vagy az állapotsávon feltûnik egy ikon, amely egy lakatot formáz. Az ikonra kattintva a webszerver számára kibocsátott SSL tanúsítvány adatait tudhatjuk meg. A NetLock Kft. hazai székhelyű, minősített hitelesítés szolgáltató társaság. A helyi sajátosságok ismeretébõl adódóan a tanúsítvány-kiadási eljárás biztonságosabb, gyorsabb és magyar nyelven támogatott.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.