Hirdetés

Biztonságosabb lesz a következő Windows?



|

Hirdetés

A Longhorn kódnéven futó, még fejlesztés alatt álló Windowsba azért építik be ezt a funkciót, mert a jelenlegi Windows Update nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Legjobb példa erre pár féregvírus elterjedése (például a legutóbbi MSBLAST), amelyek akkor jelentek meg, amikor már körülbelül egy hónapja (!) elérhető volt a biztonsági rést foltozó javítás -- csak a felhasználó ezt nem telepítette. Valószínűleg erre építenek a vírust író programozók. A Microsoft ezért egy sokkal hatékonyabb módszert fejleszt, amely a felhasználó beavatkozása nélkül telepíti majd a javítócsomagokat. Arra nem térnek ki, mi lesz azokkal, akiknél nincs internet vagy hálózat, de őket ma is kevésbé érintik a féregvírusok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.