Hirdetés

Biztos áramellátás utazó felhasználóknak



|

Hirdetés

Az új, elegáns kivitelű táskák mobiltelefonok, PDA-k és laptopok számára biztosítanak folyamatos áramellátást.


Napjaink felhasználóinak utazás közben is szükségük lehet mobiltelefonra, PDA-ra és laptopra. Az APC új laptop táskáival (Power Ready Notebook Cases) biztosítható ezeknek az eszközöknek a védelme, rendszerezése és folyamatos áramellátása. A táskával könnyen összekapcsolható az APC Universal Notebook Battery akkumulátora és Universal Power Adapter töltője, így a mobil eszközök bárhol, bármikor feltölthetők és használhatók.

Mind a négy most bemutatott laptoptáska tartalmaz mobil eszközök tárolására alkalmas rekeszeket; egy apró holmik — például tollak és névjegykártyák — rendszerezésére használható rekeszt; egy kiesést gátló eltávolítható tasakot a személyes tárgyaknak; egy kábelcsatlakozót, mely lehetővé teszi a laptop egyszerű feltöltését magában a párnázott rekeszben; és egy rázkódást csökkentő eltávolítható vállpántot, mely maximális kényelmet biztosít nagy teher esetén is. Az 1000 és 1400 köbhüvelykes modellek egyedi, univerzális laptop rekesszel is rendelkeznek: a rekeszek párnázott paneljeinek segítségével bármely laptop biztonságosan rögzíthető. Az APC áramellátást biztosító új laptoptáskái életre szóló garanciával rendelkeznek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.