Hirdetés

BlackBerry 8700 - a vállalati üzenetkezelés legújabb királya



|

Hirdetés

A tengerentúli szolgáltatók közül a Cingular már korábban megkezdte az új modell forgalmazását, ellenben a hazai szempontokat figyelembe véve csak most lett aktuális információ a hírből: a napokban az amerikai T-Mobile is felvette kínálatába az üzleti felhasználóknak szánt mobil üzenetkezelő telefont, amely képes az elektronikus levelezésünket valós időben működtetni a push email megoldásnak köszönhetően.
Az Intel XScale processzorral fölszerelt telefon hamarosan a Vodafone árlistájában is elérhető lesz, igaz egyelőre csak a tőlünk nyugatabbra eső országokban. A teljes QWERTY billentyűzettel fölszerelt BlackBerry 8700 300 amerikai dollárért már elvihető.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.