Hirdetés

Blog a bűnüldözésben



|

Hirdetés

A Traction Software hétfőn jelenti be hivatalosan, hogy az USA nyugati államainak információs hálózata (WSIN) telepítette TeamPage alnevezésű vállalati weblog szoftverüket, amely a terrorizmus és a drog elleni küzdelemmel foglalkozó szervezetek munkáját fogja segíteni. Karen Aumond, a WSIN igazgató-helyettese szerint az egyik első projekt, amely hasznot húz a vállalati blogokból, a „fejlett terrorelhárító hírbörze” (Advanced Terrorism Information Exchange) lesz, amely a helyi vízműveket, tűzoltóságokat és más kritikus infrastruktúra szervezeteket kapcsolja össze. „Eddig számtalan e-mail ment a szervezetek között, ezeket pedig 60 nap után automatikusan törlik, ha nem archiválja őket senki. Ha viszont az e-mailek egy webes naplóba kerülnek, ezzel nemcsak hozzáférhetővé válnak, hanem lehet bennük keresni is”, magyarázza Aumond a rendszer működését. A bűnügyi elemzők a blogokat tudományos elemzésnek vetik alá, míg a WSIN központja a bűnüldöző szervezetek számára állít össze ötletjegyzéket, kiképzési programokat és közleményeket a blogok alapján. A texasi bTrade marketing eszközként használja a webes naplót, tapasztalatuk szerint ennek nemcsak az az előnye a hagyományos, és sokkal bonyolultabb együttműködési szoftverekkel szemben, hogy olcsóbb, hanem az is, hogy a technológia jószerivel 15 perc alatt telepíthető, és a használata annyira könnyű, hogy „nem kell hozzá ész”, fogalmaz Peter Brockman, a cég marketing alelnöke.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.