Hirdetés

Bloggerek a Longhorn szolgálatában



|

Hirdetés

Robert Scoble Microsoft Longhorn fanatikus és blogger vasárnap kezdte el összegyűjteni a nevezéseket "Team 99" csapat megalkotásához, amely a következő - Windows-nak nevet adó - brit-kolumbiai Longhorn Saloon-hoz vezető, 99-es számot viselő útvonalról kapta a nevét.

A Team 99 körülbelül 20 emberrel kezdi meg működését, akik a fejlesztők és a "szuper-felhasználók" közül kerültek ki. Minden tagnak titoktartási nyilatkozatot kell majd aláírnia, mivel a nyilvános bejelentés előtt hozzáférnek majd a szoftver egy-egy példányához, és zárolt információkhoz. Bár a Team 99-re nem sütik rá a béta- vagy korai adoptáló-csoport jelzőt, a Microsoft visszajelzéseket fog kérni a csoporttól a Longhorn-nal kapcsolatban. "Megmondják, hol szúrtuk el, és mit csináltunk jól, így mi leszünk a világ legmeghatározóbb bizottsága a Longhorn-na kapcsolatban. - írta Scoble.

A Longhorn első, szoftverfejlesztőknek szánt hivatalos béta-kiadása júniusra várható. Egy, az IT-szakemberek számára készült második béta-kiadás is tervbe van véve, azonban a Microsoft ennek megjelenésére nem adott meg időkeretet. A második Longhorn-témájú fejlesztői konferenciát szeptemberben fogják megtartani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.