Hirdetés

Bluetooth SIM Access: gyors átvitelt tesz lehetővé az autóban a mobilkészülékek között



|

Hirdetés

Az érintett készülékek csoportjába a csúcstechnológiájú modellek tartoznak, például a Nokia Eseries jelenlegi kínálata, a Nokia N70, az N80, az N91, az N92, valamint a Nokia 3250. A Bluetooth SIM hozzáférési profilt támogató autós megoldások között a Nokia csúcstechnológiájú kihangosító rendszere, a Nokia 616-os autóskészlet, és az új Volkswagen Passatba extraként beépíthető mobiltelefon-rendszer, a PREMIUM található. A Bluetooth SIM hozzáférési profilt támogató, az S60 szoftver harmadik kiadásán alapuló Nokia készülékek újraértelmezik a kényelmes felhasználás fogalmát. A megoldás a nyílt szabványokon alapuló autós kommunikációs rendszerek irányába is fontos lépést jelent" mondta Marcus Stahl, a Nokia Automotive igazgatója.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.