Hirdetés

Börtönbüntetés erőszakos játékokért



|

Nagy-Britanniában szigorúbban szabályoznák a játékok kereskedelmét.

Hirdetés

Digitális gyermekvédelmi stratégia kidolgozására készülnek Nagy Britanniában. Gordon Brown miniszterelnök megbízásából az ismert pszichológus, Tanya Byron egyszerre készül szigorításokra és felvilágosításra. Véleménye szerint a videojátékok és az Internet kiváló oktatási segédletek és képességfejlesztő eszközök lehetnek, ám az agresszív tartalmak el is torzíthatják a kiskorúak könnyen befolyásolható értékrendjét. A szakértő a legnagyobb gondot a szülők és gyermekeik között keletkezett digitális szakadékban látja. A nevelők szeretik otthon tudni csemetéiket, azzal azonban már nem foglalkoznak, hogy a konzol vagy PC előtt tespedő utódokra milyen veszélyek leselkednek a virtuális világban.

 

A tájékoztatás a fő feladat>>>

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.