Hirdetés

Borult a Microsoft javításmentes hónapja



|

Hirdetés

A Windows Update automatikus hibajavító szolgáltatás hibája miatt a múlt hónap helyett csak kedden került a felhasználókhoz egy javítóprogram - épp aznap, amikor a szoftveróriás deklarálta, hogy a december javítóprogram-mentes hónap lesz.

A javítószoftver egy súlyos sebezhetőséget foltoz be a FrontPage Server Extensions webhely felügyelő eszköz csomagban, amely része a Windows 2000, az XP és az Office XP csomagnak - a hibáról a Microsoft november 11-én adott hírt, de ez a Software Update hibája miatt csak most jutott el a felhasználókhoz. A cég nem tud arról, hogy valaki kihasználta volna a biztonsági rést. Russ Cooper, a TruSecure „fősebésze” és az NTBugtraq levelezési lista moderátora szerette volna, ha éppen ezzel a hibával kapcsolatban megjelent volna egy féregvírus, vagy sor kerül egy jelentős támadásra, mert ez felhívta volna a felhasználók figyelmét, milyen „szörnyű” is a Windows Update rendszer.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.