Hirdetés

Bosszantó trükk



|

Hirdetés

Próbáltam már többféle módon előhívni az ablakot, és még újra is indítottam a gépet, de mindig csak az előbb említett látvány fogadott. Hogyan tudom visszakapni a régi formáját?A Feladatkezelő panelja egy nagyon trükkös ablak. Alapértelmezés szerint több fülből, menükből áll, ám ha véletlenül duplán kattintunk a belső szegélyére, akkor csak az aktuális ablak fog látszódni, minden más eltűnik. Ezt az állapotot képes megjegyezni még bezárás után is. A régi formájához hasonló úton térhetünk vissza: a keret bármely részén kattintsunk duplán, majd zárjuk be az ablakot a megjelent ablakkezelő gombok segítségével.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.