Hirdetés

Bővült a Kaspersky Labs



|

Hirdetés

„Ez egy nagyon fontos lépés abba az irányba, hogy megerősítsük vezető helyünket a Unix/Linux vírusvédelmi piacon. Ezek a tehetséges fejlesztők további értékkel bővítik szakértelmünket, mivel hozzájárulnak Unix/Linux megoldásaink további folyamatos fejlesztéséhez,” - magyarázta Natalya Kaspersky vezérigazgató.

A KL mindig nagy figyelmet fordított a Unix/Linux platformokat támogató biztonsági megoldások fejlesztésére, mivel ez a szoftverpiac egyik leggyorsabban fejlődő szegmense. A cég híres úttörő megközelítéséről és áttörést jelentő technológiáiról. 1999-ben a Kaspersky volt az első, aki teljes vírusvédelmi megoldást kínált Linux rendszerekre. Ezt innovatív technológiák széles skálája és átfogó, integrált projektek követték, és jelenleg is kínálnak megoldásokat Unix/Linux rendszerekre. A piacon hatalmas az igény az ilyen megoldások iránt, többek közt sok jelentős Internet-szolgáltató, valamint kereskedelmi és kormányzati szervezet részéről.




A korábbi RAV Unix/Linux fejlesztőcsapat tagjai és a RAV kulcspozícióban lévő számos vezetője csatlakozott a Kaspersky Labshoz, amely ennek köszönhetően további tudás és tapasztalat birtokába jutott. Ezzel a Kaspersky Labs számára lehetővé válik, hogy speciális áttérési programot kínáljon a jelenlegi RAV vásárlóknak, akik nehézségekkel szembesülhetnek a termékfrissítés és minőségi terméktámogatás terén. Hamarosan bejelentik a program részleteit, amellyel az RAV vásárlók ingyenesen és zökkenőmentesen térhetnek át a KAV termékekre, biztosított műszaki támogatással.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.