Hirdetés

Bővült a Napster kompatibilis eszközök listája



|

Hirdetés

A szoftver „áthúz-elejt” eleme, amely korábban csak a Samsung YP-910GS lejátszóját támogatta, immár 60 hordozható audió lejátszót támogat, köztük a Creative Nomad ZEN családját, a Dell Difital Jukebox és a Rio Audio Cali és Nitrus lejátszóját is.

Miután a lejátszót a PC USB kapujához csatlakoztatják, a Naspster szoftver felismeri az eszközt, és külön könyvtárat rendel hozzá, így a fő felület zenei fájljait egyszerűen át lehet másolni a lejátszó könyvtárába. A lejátszók számának növelésével a Napster letöltések számának növelését kívánják elősegítni.

A Napster egyébként a Premium szolgáltatás árainak módosításával is ugyanezt célozza. Ha a felhasználó nagyban vásárol, olcsóbban kap egy-egy számot. Eddig az ár számonként 99 cent volt, ill. albumonként 9 dollár 95. Most 15 számért 13.95 dollárt, 25 számért 21.95-öt, illetve 50 számért 39.95-öt kérnek.

Itt található a Napsterrel kompatibilis eszközök listája.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.