Hirdetés

Brazília is kap olcsó Windowst



|

Hirdetés

A hivatalos bejelentés a napokban várható.

A Starter Edition jelenleg Malajziában, Indonéziában és Thaiföldön kapható, indiai és oroszországi megjelenése pedig előkészítés alatt van. Indiában a megjelenés júniusban várható - közölte a Microsoft. A redmondi vállalat egyelőre nem árulta el, mikor mutatkozhat be Brazíliában az olcsó operációs rendszer, azonban a premier nem lehet messze, ugyanis a szoftvert már bemutatták a helyi újságíróknak.

A Windows XP Starter Edition lényegesen kevesebbe kerül, mint egy "teljes" Windows XP. Az alacsony ár azonban korlátozásokkal is együtt jár: a butított operációs rendszer egy időben legfeljebb 3 alkalmazást enged futtatni és a hálózati képességei is csonkításon estek át. A szoftver legfeljebb 800x600 pixeles felbontást támogat. A Starter Edition teljes értékűvé tehető egy hagyományos Windows XP megvásárlásával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.