Hirdetés

Brit lemezkiadók megállapodása a Napsterrel



|

Hirdetés

A globális fogalmazási megállapodás értelmében az AIM 800 tagcége közül 50-nek digitálisan is elérhető lesz a kínálata, amikor a nyáron a szigetországban is elindul a Napster. Az amerikai Napster felhasználói szintén hozzáférnek majd a függetlenek kínálta tartalmakhoz.

A megállapodás, melyet az AIM újonnan létrejött média ágazata, a Musicindie hozott tető alá, és melynek jogi vonzatait a Rightsrouter kezeli, olyan kiadókat foglal magában, mint a Ninja Tune, a Domino, a Cooking Vynil, a !K7 vagy a Hospital, és olyan előadókat, mint a Coldcut, Mr Scruff, a Cinematic Orchestra vagy a Kid Koala. A brit független zenei szektor erejére jellemző, hogy innen származott 2003-ban a szigetországban eladott platinalemezek 30 százaléka.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.