Hirdetés

Budapesten is kipróbálható a videotelefon



|

Hirdetés

Ennek keretében például elsőként demonstrálta a videó-telefonálás működését, és most úgy tűnik, magát a szolgáltatást is elsőként kívánja majd bevezetni Magyarországon.

Aki esetleg még nem ismerné a fogalmat: a 3G egy olyan új, világszinten egységesített információ-átviteli szabvány, amely a mobil kommunikációt teljesen új alapokra helyezi. Az új generációs szélessávú adatforgalom segítségével korábban főként csak a számítógépek világából ismert műveletek végezhetők el a telefonon. Ilyen például a filmek, zenei állományok letöltése az Internetről, és egyéb multimédiás kapcsolatok biztosítása. Ebbe a sorba tartozik a videótelefon - szolgáltatás is.

A 3G hazánkban jelenleg tesztelési fázisban jár, de már így is elérhető Budapest több pontján. A technológia folyamatos próbája keretében a T-Mobile természetesen igyekszik leendő ügyfelei számára is megfelelő képet adni az új lehetőségekről, mégpedig többek között a termékek nyilvános tesztelésével. Ennek megfelelően mától, azaz május 23-ától a T-Mobile budafoki úti, valamint Vörösmarty üzletében a főváros belső kerületeire kiterjedő lefedettség mellett bárki kipróbálhatja milyen az, ha beszélgetés közben látjuk is, hogy ki van a vonal túlsó végén. A cég reményei szerint e lehetőség a 3G szélesebb körű piaci bevezetéséig igen jó alkalmat teremthet valamennyi érdeklődő számára a rendszerrel, és a hozzá rendelt készülékekkel való közelebbi ismerkedésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.