Hirdetés

Canon Concerto Budapesten



|

Hirdetés

Leo Hauer, a Canon közép-kelet-európai (CEE) igazgatója az értékesítési partnerek, ügyfelek, a média képviselői és iparági elemzők előtt mondott nyitóbeszédében a vállalat európai jelenlétének eredményességét hangsúlyozta. A 2004. december 31-ével végződött pénzügyi évben a Canon Europe összesített eladásai elérték a 7.699 milliárd eurót, ami az azt megelőző évhez képest 12.8%-os növekedést jelent. Összehasonlításképp a Canon forgalma 2004-ben világszinten meghaladta a 26 milliárd eurót. A Canon CEE térségébe 16 országot sorol, ezen belül a lakosság 33%-át adó Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon és Szlovákiában értékesíti termékeinek 54%-át.




Az igazgató arra is kitért, hogy a Canon 1994-ben nyitotta meg európai központját Bécsben. Ugyanebben az évben nyílt meg a budapesti képviselet is, ahol ma már több mint 60 alkalmazottat foglalkoztat a japán cég.

Fővárosunkban működik a Canon Shared Service Center hálózatába tartozó oktatóközpont is, ahová évente több száz szakember érkezik továbbképzésre a kelet-európai partnercégektől. A kiemelkedő üzleti eredményeknek köszönhetően a Canon újabb központ nyitását tervezi térségünkben, amely a pénzügyi szolgáltatások területével foglalkozik majd, és a partnereket támogató Business Channel program továbbfejlesztése is várható Közép-Kelet-Európában.

A Canon Concerto tavaly négy helyszínen – Frankfurtban, Moszkvában, Milánóban és Stockholmban – került megrendezésre, idén pedig London mellett Budapest adott otthont a gyártó üzleti partnereire és vállalati megoldásaira összpontosító rendezvénynek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.