Hirdetés

Canon digitális kamerák



|

Hirdetés

A Digital IXUS 330 és a Digital IXUS v2 kódnevű példányok 2 megapixelesek. Az IXUS 330 3x optikai zoom-mal rendelkezik, látványos fémburkolattal rendelkezik, elboldogul kézi fókuszálással, tud három pontos autofokuszt, és támogatja a szokásos digitális effektusokat is. Mindkettő képes 30 másodperces mozgókép felvételére is, hanggal egyetemben. A 330-as csatalkoztatható TV-hez is, és közvetlen csatlakoztatási lehetőséggel bír a Canon digitális fotó nyomtatói felé, mint pl. az új Card Photo Printer CP 100, vagy a Canon Bubble Jet S920D. Az alacsonyabb árkategóriájú v2-es a legtöbb tulajdonságában megegyezik a 330-assal, csakhogy nem csatlakoztatható TV-hez és digitális effektusai sincsenek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.