Hirdetés

Canon PowerShot S60



|

Hirdetés

Az elsőként az S-sorozatban megjelenő technológia részeként olyan új anyagokat is alkalmaztak a fejlesztők, amelyek kisebb objektív-méretet tesznek lehetővé, így elegáns, simulékony váz alakítható ki.

Az S-sorozat újdonságai közé tartozik a 28-100 mm-es gyújtó-távolságú objektív 4 cm-es tárgy-távolságú makró-lehetőséggel, az egyidejű RAW és JPEG fájlrögzítés, az opcionális, 2-szeres tele-előtétlencse és a 40 méteres mélységig használható víz alatti tok. A fényképezőgép új, előre beállított fehér-egyensúlyt használ a víz alatti felvételekhez, Nyomtatás/Megosztás gombbal, 15 -1/2000 mp-es záridővel és egy újfajta felhasználói interfésszel is rendelkezik.




A DIGIC szintén képes a 2 kép/másodperces (nagysebességű) sorozatfelvételre, a FlexiZone AF/AE funkció pedig lehetővé teszi a keret Autofókusz területeinek körbejárását és a kívánt téma kiválasztását, amelyhez a fényképezőgép az ennek megfelelő expozíciót is beállítja. A PowerShot S60 emellett iSAPS funkcióval (a fotótéren alapuló intelligens téma-analizálóval) is rendelkezik. Az iSAPS még azelőtt beállítja a legmegfelelőbb paramétereket a fehér-egyensúly és az automatikus élességállítás beállításainak optimalizálásához, hogy a fotós teljesen lenyomta volna az exponáló gombot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.