Hirdetés

Célegyenesben a Smarter Hungary blogíró verseny



|

Lenovo laptop, Xbox 360, Wii, LG telefon egyetlen világjobbító blogért!

Hirdetés

Október 31-én gazdára talál minden ajándék, a Lenovo laptoptól kezdve az Xbox 360-on át a Nintendo Wii-ig, viszont jelentkezni továbbra sem késő! A világjobbító blogok versengését meghirdető szervezők az alábbi szavakkal biztatják az indulást fontolgatókat:


"Mozgasd meg az agyad, gondold végig, hogy miként segíthet az informatika a mindennapjainkban. Szüntesd meg a dugókat, hozd rendbe az egészségügyet, reformáld meg az oktatást, vagy egyszerűen csak tedd jobbá a világot az ötleteiddel. Az IBM Magyarország által szervezett Smarter Hungary blogíró versenyen kiírhatod magadból minden extrém, sci-fibe illő ötletedet, de lehet, hogy az is elég, ha csupán továbbgondolod a mai megoldásokat."

smarter_pcworld.jpg
 


A témaválasztás szabad, a nyeremények között pedig van Windows 7-tel és FIFA 10-zel felszerelt Lenovo T400 laptop, LG KP500 okostelefon, EA és seven-m játékcsomag, Xbox 360, Nintendo Wii, iPig és 8 GB-os iPod nano, valamint Skinzone utalvány is! Még nyitott a lehetőség, hiszen nem minden nap potyognak az égből ilyen értékes ajándékok...


A Smarter Hungary verseny kiemelt támogatói a Takforsys Üzleti Informatikai Kft., az Überkonzol és az Xbox 360. További támogatók az LG, az XMS, a cdv-seven m, az EA, a SkinZone és a Mindshare. Médiatámogatók: HWSW, Gamekapocs.hu, Gamestar.hu, Gamechannel.hu Hotdog.hu, PC World.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.