Hirdetés

Célkeresztben az egyház - a Vatikánt is megtámadta az Anonymous



|

Csökken a szenzáció értéke, mégis szinte már napi akcióban működik az Anonymous támadási rendje, tegnap éppen a Vatikánt vették célba - sikerrel.

Hirdetés

Az Anonymous blogja hangsúlyozta, hogy a támadás nem a keresztény emberek ellen szól, hanem a korrupt egyházi vezetés elleni akció, amely történelmi bűnökkel, civilizációk kifosztásával és megnyomorításával, könyvek égetésével, tudományos tények tagadásával, abszurd és anakronisztikus tanításokkal, anyagi javak harácsolásával, fiatalkorúak elleni szexuális bűnök eltusolásával vádolható.

A vatican.va weboldal szerdán a nap nagy részében teljesen elérhetetlen volt, de a vatikáni szóvivő nem erősítette meg, hogy hackertámadás történt volna. Állítása szerint technikai problémák akadtak, amelyeket később sikerült elhárítani.

Nem ez volt az első eset, hogy a folyamatos figyelmet kereső hackercsoport támadást indított a Vatikán ellen, olasz sajtóértesülések szerint tavaly augusztusban már volt egy behatolási kísérletük az egyébként igen komoly védelemmel ellátott rendszer ellen, amelyet sikerült elhárítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.