Hirdetés

CES 2006: CyberLink Blu-ray megoldások a HP-nál



|

Hirdetés

A videoszerkesztéssel, lejátszással, lemezkészítéssel kapcsolatos bemutatók a HP-nál láthatók.

A következő generációs optikai adattároló mögött álló Blu-ray Disc Association külön kiállítási területet bérel a CES-en, itt tekinthetők meg a szövetséget alkotó legfontosabb cégek termékei, technológiái, megoldásai. A CyberLink a HP területén mutatja be többek között a PowerDirector videoszerkesztő új verzióját, amely kimenetként támogatja a HD MPEG-2, MPEG-4 AVC és WMV-HD formátumokat, valamint a Power2Go™ alkalmazást, amely többek között Blu-ray lemezek írására is képes.

A PowerDVD új változata pedig alkalmas az új adathordozón megjelenő, HD minőségű filmek, multimédiás anyagok megjelenítésére, lejátszására. A bemutatón a Hitachi-LG Data Storage (HLDS) Blu-ray lemezmeghajtóját használják. Az érdeklődök kipróbálhatják az új navigációs lehetőségeket és ámulhatnak a Blu-ray lemez kínálta lenyűgöző képminőségen.

Alice H. Chang, a CyberLink vezérigazgatója szerint a HP-val való együttműködés azt mutatja, hogy a CyberLink készen áll arra, hogy közösen dolgozzon a legnagyobb hardvergyártókkal, biztosítva számukra a még idén megjelenő következő generációs DVD-író alkalmazásokat. "A Blu-ray lemezek remek kapacitása lehetővé teszi kiváló minőségű filmanyagok tárolását és lejátszását.", mondta Chang. "Folyamatosan dolgozunk Blu-ray technológiánkon, hogy teljeskörű megoldást nyújthassunk a lemezkészítéstől az íráson keresztül egészen a lejátszásig."
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.