Hirdetés

CES 2012: már a Google Maps is segít tájékozódni



|

Az Indoor Maps a CES 2012 helyszínén is segít megtalálni, amit kell.

Hirdetés

A Google Maps bő egy hónapja bővült egy új szolgáltatással, az Indoor Maps-szel, amely már részletes beltéri navigációs anyagot is tartalmaz például repterekről vagy nagyobb bevásárlóközpontokról.

 

Ezúttal a CES 2012 helyszíne, a las vegas-i The Venetian Hotel került bele az Indoor Maps-be. A kiállítás látogatói így már könnyebben boldogulhatnak, ráadásul egyes cégek standjához külön útvonal is megtalálható.

 

A Google Maps alkalmazás 6.0-ás verzióját használók offline is hozzá tudnak férni a helyszín anyagához, de a korábbi verziók is működnek, ha online rákeresünk a "Las Vegas Convention Center" kifejezésre. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.