Hirdetés

cFosSpeed 3.12



|

A cFosSpeed segítségével kiaknázhatjuk az internet kapcsolatunkban rejlő összes tartalékot.

Hirdetés

A cFosSpeed nem ígér olyat, amit ne tudna teljesíteni. Nem állítja magáról azt sem, hogy képes 300%-os sebességnövekedést elérni, viszont optimalizálja az adatátvitelt.

 

legtöbb internetezővel biztosan előfordult már olyan eset, amikor egy adatállomány feltöltése közben szeretett volna böngészni vagy letölteni, de az rettentően lassú volt. Az aszimmetrikus kapcsolatoknál (ilyen például ADSL és a Chello) ez gyakori jelenség, de szerencsére lehet rajta segíteni. A cFosSpeed nevű program az adatfolyam optimalizálásával lehetővé teszi, hogy (ideális esetben) egyidejűleg mindkét irányban kihasználhassuk a maximális sávszélességet.

 

 

cfos_small.jpg

 

 

A cFosSpeed további előnye, hogy segítségével beállíthatjuk az egyes programok sávszélesség prioritását is. A széleskörű beállítások lehetővé teszik, hogy csökkentsük a válaszidőt (ping), aminek a játékosok fogják nagy hasznát venni. További különlegesség, hogy router mögül is működik, nem igényel külön beállítást.

 

30 napos próbaverzió letölthető az internetről, illetve január 31-ig kedvezményes áron, 1900 forintért örök licenszhez juthatunk, amellyel próbaverziónkat aktiválhatjuk. Fizetni bankkártyával, átutalással, vagy PayPal virtuális bankkártyával lehetséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.