Hirdetés

ChaNinja visszatér



|

Hirdetés

A következő havi folytatásban pedig majd arról lesz szó, miképp készíthetők el az átalakított rendszerállományok a magyar Windows XP-hez.

Nagyjából két év telt azóta, hogy a PC World hasábjain először írtunk a Windows XP új felületéről, annak testreszabhatóságáról és az ezzel kapcsolatos aggályokról. Azóta sok minden változott. Ma már senkit nem érdekel, hogy a licencszerződéssel ellentétes - s ezért illegális - a Windows egyik rendszerállományát, az új felület megjelenítéséért felelős uxtheme.dll-t visszafejteni, átírni, lecserélni.




Ha már a Microsoft nem adott eszközöket ahhoz, hogy saját felületeket készítsünk, sőt kissé behúzta a kéziféket ennél a projektnél azzal, hogy a rendszer csak digitálisan aláírt MSSTYLE állományokkal hajlandó foglalkozni, egyszerűen nem érdekli, hogy ki mit tesz ezzel a szegény dll-lel. Ennyit a lelkiismereti dolgokról.

A teljes cikk a 2004. márciusi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.