Hirdetés

CHS Partnernap 2010 - szakmai előadások, kiállítások 30 gyártó közreműködésével



|

A CHS Hungary Kft. idén is megrendezi nagyszabású partnertalálkozóját, ahol a korábbi évekhez hasonlóan szakmai előadásokat és termékbemutató kiállítást tekinthetnek meg a résztvevők.

Hirdetés

A hazai számítástechnikai piac legnagyobb disztribútoraként ismert CHS Hungary Kft. idén is megrendezi éves partnernapját, amire sok szeretettel várják a céggel kapcsolatban álló, illetve a termékkínálat iránt érdeklődő új IT-viszonteladókat is. Ebben az évben is rengeteg gyártó közreműködésével zajlanak majd a szakmai előadások és termékbemutatók, valamint idén először mobiltelefon gyártók is részt vesznek a rendezvényen. A reggeltől estig egyszerre három teremben futó szakmai előadásokat a gyártók hazai képviseleteinek tagjai tartják meg, ahol nemcsak az aktuális termékcsaládok bemutatására lehet számítani, hanem egyedi akciókról és a közel jövőben várható új modellek, generációk megjelenéséről is minden bizonnyal szó esik majd.

 

 

CHS Partnernap 2009
 

A gyártók részéről tapasztalt óriási érdeklődés miatt a termékbemutató kiállításnak még nagyobb helyet biztosítanak a szervezők, a résztvevő cégeket és standjaik elhelyezkedését ezen a hivatkozáson tekinthetik meg az érdeklődők. Az eseményt támogató vállalatok között a komponens, a noteszgép, a periféria és a mobiltelefon üzletágak legnagyobbjai találhatók meg, akik minden bizonnyal több lehetséges utat is megmutatnak majd a viszonteladóknak az utolsó negyedévi értékesítési számok növelésével kapcsolatban. 

 

 

CHS Partnernap 2009
 

Az egész nap zajló előadásokon résztvevő viszonteladók között rengeteg nyeremény kerül kisorsolásra, aki pedig esetleg balszerencsés lenne aznap, a kiállított Ferrari és Lamborghini sportautókkal vigasztalódhat, amelyek nemcsak kívülről, hanem belülről is alaposan szemügyre lehet majd venni. Az idei CHS Partnernap tehát az igen nagyfokú szakmaiság mellett a jókedvet és a baráti hangulatot is garantálja, ez a kettősség pedig kiemelten fontos egy olyan piacon, ahol közösek a célok, akár disztribútorról, akár viszonteladóról van szó.

 

Információk a résztvevők számára:

 

CHS Partnernap 2010

Időpont: 2010. szeptember 3.

Helyszín: 2040 Budaörs, Vasút utca 15.

Program: előadások 9-17 óráig, 3 teremben; termékbemutató kiállítások

Hivatalos honlap: http://www.chs.hu/partnernap/

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.